Albertslund Center Slagter ApS

Nytårsmenu 2019

Nytårstorsk i en ny fortolkning

Dampet torsk med cremet sennep/rødbede dressing. Dertil knasende bacontern, hakket rødbede samt brombær til pynt. En let og smagfuld forret fuld af tradition.

Til nytår er hovedretten naturligvis oksemørbrad

Oksemørbrad og braiseret svinekæbe. Dertil pommes macaire, skøn kraftig skysauce, syltede rødløg og bagte rodfrugter. En dejlig fyldig hovedret til årets sidste aften.

Afslut middagen med en lækker isdessert

Parade af chokolade quenelles. 3 slags chokolademousse på en sprød bund. Hertil sprød crumble og  bærcoulis. En dessert med oplevelser på flere niveauer. En perfekt afslutning på aftenens menu.

3 retter. Pr. couv. Kr. 325,00

Din slagter har som altid gjort maden klar så du og dine gæster kan få en skøn og vellykket aften.

• Forretten er klar til at sætte på bordet.
• Hovedretten er forberedt så du kun skal bruge kort tid på at færdiggøre den.
• Desserten er klar til servering.

Godt nytår fra din slagter.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.