• Tyndstegsfilet
• Flødekartofler
• Haricotes vertes
Minimum 10 personer.
• Tyndstegsfilet
• Flødekartofler
• Haricotes vertes
Minimum 10 personer.
Pr. person |
Kr. 135,00 |
• Flæskesteg med sprød svær
• Hvide og brune kartofler
• Rødkål
• Sauce
Minimum 10 personer.
Pr. person |
Kr. 130,00 |
• Kalvesteg (stegt som vildt)
• Haricotes vertes
• Glaserede perleløg
• Ristede baconstrimler med champignon
• Waldorfsalat
• Tyttebærgelé
• Kartofler
• Vildtsauce
Minimum 10 personer.
Pr. person |
Kr. 135,00 |
• Gammeldags oksesteg
• Tyttebær
• Haricotes vertes
• Glaserede perleløg
• Kartofler
• Sauce
Minimum 10 personer.
Pr. person |
Kr. 120,00 |
• Beuf Saute Stroganoff
• Løse ris
• Kartoffelmos (evt. ovnbagt med bacon eller pommes sauté)
Minimum 10 personer.
Pr. person |
Kr. 95,00 |
• Ølbraiseret oksebryst
• Kartoffelmos
• Sauce
Minimum 10 personer.
Pr. person |
Kr. 135,00 |
• Ølbraiseret nakkefilet
• Kartoffelmos
• Sauce
Minimum 10 personer.
Pr. person |
120,00 |
Sælges kun i november og december.
• Andesteg
• Hvide og brunede kartofler
• Grønkålssalat
• Rødkål
• Sauce
Minimum 10 personer.
Pr. person |
Kr. 130,00 |