Albertslund Center Slagter ApS

Nytårsmenu 2018

Glæd dine gæster med denne lækre forret.

Dampet norsk laks med krebsehalesalat på lækker bund af sprød iceberg- og babysalat.
Pyntet med æg, asparges og rejer.
Hertil lækkert brød.

Til nytår er hovedretten naturligvis oksemørbrad.

Oksemørbrad af dansk kødkvæg forgrillet i vores egen ”baghave” samt braiseret oksetykkam.
Hertil blomkålsknas, råsyltede tyttebær, asparges og broccoli samt pariserkarotter og kartoffelkorket med krydderurter. Serveres med sauce bordelaise.

Afslut middagen med en lækker isdessert.

”Is en surprice” iscreme med smag af tahitivanilje og tonkanød med 2 slags marengs og hindbærcoulis samt frisk mynte.

Pr. couv. Kr. 325,00

Din slagter har som altid gjort maden klar så du og dine gæster kan få en skøn og vellykket aften.

• Forretten er klar til at sætte på bordet.
• Hovedretten er forberedt så du kun skal bruge kort tid på at færdiggøre den.
• Desserten er klar til servering.

Godt nytår fra din slagter.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.