Albertslund Center Slagter ApS

Julebord

Julebord 4

• Marinerede sild med løg og dild.
• Kryddersild med løg og kapers.
• Mørbradbøffer med bløde løg og champignoner.
• Æg og rejer med mayonnaise og citron.
• Flæskesteg med svær og rødkål.
• Leverpostej med sky og bacon.
• 3 slags oste.
 

Vis mere
Pr. person
Kr.
175,00

Julebord 5

• Fiskefilet med remoulade.
• Gravad laks med sennepsdressing.
• Flæskesteg med svær og rødkål.
• Hjemmelavet æbleflæsk.
• Leverpostej med sky og bacon.
• Risalamande med kirsebærsauce.

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
165,00

Julebord 6

• Karrysild med løg og kapers.
• Marinerede sild med løg og dild.
• Røgede ål med røræg.
• Gravad laks med sennepsdressing.
• Flæskesteg med svær og rødkål.
• Mørbradbøffer med bløde løg og champignoner.
• Andebryst med rødkål.
• Hjemmelavet æbleflæsk.
• Leverpostej med sky og bacon.
• Hjemmelavet sylte med sennep og rødbeder.
• Æg og rejer med mayonaise og citron.
• 3 slags oste.

Vis mere
Pr. person
Kr.
295,00