Albertslund Center Slagter ApS

Historie

Hos Albertslund Center Slagter ApS går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og du kan derfor være sikker på, at vores varer altid er friske, og at dyrene har fået en ordentlig behandling.

Vore leverandører er valgt med stor omhu. Vi benytter kun seriøse leverandører, som kender til vore krav om høj kvalitet og ikke mindst dyreetik.

Vi køber dansk kødkvæg fra leverandører, hvorfra vi ved at dyrene har haft det godt, og som giver os mulighed for selv at udvælge de bedste dyr. Vi køber hele kødkroppe, og vi kan derfor tilbyde dig alle former for udskæringer efter ønske.

Albertslund Center Slagter ApS beskæftiger kun veluddannede fagfolk, som alle har deres eget speciale.

Slagtere, delikatesseassistenter og lærlinge er alle engagerede medarbejdere. Vores medarbejdere yder altid deres bedste, for at vi kan leve op til vores eget krav om at holde et meget højt kvalitetsniveau.

Du er velkommen til at komme ind forbi vores butik eller på anden måde kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker gode råd.

Hvorfor vi laver de bedste bøffer ?

I 1971 åbnede slagtermester Karl Johan sin slagterforretning på Bygangen i Albertslund Centrum. Konceptet var enkelt og lige til: - god kvalitet til fornuftige priser. Dog blev forretningen lige så hurtig kendt for sine mange hjemmelavede specialiteter, gode råd og vejledning samt et godt humør.

Jan Larsen kom i mesterlære 1982, og fik med sit svendestykke bronzemedalje i 1985.

Nu var han udlært, og da Karl Johan luftede tanken om at trække sig tilbage, overtog Jan Larsen forretningen i 1996. Forretningen har siden da høstet flere medaljer for sine spege-, grill- og rullepølser samt skinker.

I 2010 ved Nordisk Fagmesse høstede vi en guldmedalje for vores leverpostej.

I foråret 2016 vandt vi Danske Slagtermestres fagkonkurrence i "Danmarks bedste frikadelle".

Kvalitet:
Vi fører kun dansk kvalitets kød, som leveres fra vores jyske leverandører og Vi tilskærer og tilbereder selv alle vores produkter. Lucullus grise og fritgående grise er en del af vores faste sortiment, Afhængig af sæsonen tilbyder vi nyrøgede kyllinger, friske danske lam, gæs m.v.

Røgvarer:
Da vi har eget røgeri, får du en anderledes oplevelse, når du køber vores bacon, hamburgerryg, skinker eller kyllinger - smag det og du er overbevist! Som før nævnt, producerer vi alt vores pålæg selv. Skønne krydrede rullepølser, saltkød, nakkestege, roastbeef, skinker og flæskestege.
Se iøvrigt vores faste tilbud på pålæg.

Mad ud af huset:
En stor del af vores produktion går ud af huset. Ingen opgave er for lille eller for stor. Vi har før haft selskaber på mere end 600 personer. Bestil direkte fra siden her. Er der specielle ønsker er det blot at ringe eller sende en e-mail. Det er muligt at sammensætte på kryds og tværs af menuerne.

Vi leverer gerne maden i vores transporter specielt indrettet til formålet.

Video:
Se vores film her: Bag om Slagter Karl Johan